test

Y-Search.nl

Web development

Net Tuners is gespecialiseerd in het bouwen van zowel professionele websites als maatwerk internet en intranet applicaties voor kleine en grote bedrijven.

Uiteraard kunnen wij, naast het ontwikkelen, ook zorgen voor de registratie van domeinnamen en de hosting van uw website.

Of u nu een complete en complexe web applicatie wilt hebben of aanpassingen aan uw huidige website, het is allemaal mogelijk bij ons.

Y-Search logo

Y-Search

Y-Search.nl is een online nieuws website van Net Tuners, die al het nieuws op één plek verzamelt.
Nieuws van NU.nl, DeTelegraaf.nl en vele anderen nieuwsbronnen staan allemaal op Y-Search. Daarbij kan je zelf aangeven welke onderwerpen je interessant vind om zo een persoonlijke krant samen te stellen.


E-commerce websites

Met een op maat gemaakte webwinkel met eigen beheer systeem kunt u online verkopen zonder dat het veel extra tijd kost. Wij denken graag met u mee om de perfecte webwinkel met beheersysteem te maken, zodat u eenvoudig en efficiënt online zaken kunt doen.

Neem hier contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Platformen

Microsoft ASP.NET logo

ASP.NET

ASP.NET is het ontwikkelplatform voor websites van Microsoft's .NET framework. Dit geeft ontwikkelaars toegang tot een groot aantal functionaliteiten.


PHP logo

PHP

PHP is al lang een begrip in website ontwikkeling. Mede dankzij de vrije beschikbaarheid en het open-source karakter is het nog steeds zeer populair.


Joomla logo

Joomla

Joomla is een open-source Content Management Systeem (CMS). Dit biedt de mogelijkheid om snel websites online te maken en veel bestaande functionaliteit te hergebruiken.